FREQUENT GESTELDE VRAGEN

Frequent Gestelde Vragen

Aankoop en Levering

Wordt YKIDO Bike geleverd "klaar voor gebruik"?


Ja, wanneer u een YKIDO Bike bestelt wordt deze afgeleverd "klaar voor gebruik". Indien u uw bike wenst uit te rusten met de regelbare weerstand bestel dit syteem dan zeker samen met uw bike omdat het wordt geïntegreerd tijdens productie, niet erna. Indien u een bedrijf bent en ons speciaal YKIDO Team Building event bestelt dan zal elke deelnemer een specifiek bouwpakket ontvangen.
Hoe, waar en wanneer zal mijn YKIDO Bike worden geleverd?


Indien u via de webshop besteld zullen we leveren op uw locatie (thuis- of bedrijfsadres) in België via onze logistieke partners GLS of BPost. Normale levering is binnen de twee weken na ontvangst van uw bevestiging van bestelling, sneller indien mogelijk. Wanneer een product niet in voorraad is en wat meer tijd neemt om te leveren zullen we u contacteren en snel informeren. In het geval u onze vertegenwoordiger in persoon ontmoet worden alle leveringsdetails op dat ogenblik besproken.
Indien ik niet tevreden ben met mijn aankoop, kan ik het dan terugsturen?


Ja, dat kan zeker. Klantentevredenheid is belangrijk voor ons. We accepteren terugzendingen binnen de 14 dagen na levering, en op voorwaarde dat de producten onbeschadigd zijn en degelijk verpakt worden teneinde perfecte expeditie te verzekeren. Gelukkig gebeuren terugzendingen slechts uitzonderlijk. Mocht u enige vraag of opmerking hebben over uw YKIDO Bike of hoe hem optimaal te gebruiken, contacteer ons dan per email (info@ykido.com) of telefoon (+32 477 381 347). We garanderen u een snelle en correcte service om u maximaal te laten genieten van uw YKIDO Bike. Voor meer details gelieve onze algemene voorwaarden te raadplegen.
In welke landen levert u uw producten?


Wij richten ons actueel op de Belgische markt. Andere landen zullen binnenkort volgen. Indien u een klant of retailer bent in een ander land gelieve ons dan te contacteren per email (info@ykido.com) of per telefoon (+32 477 381 347) voor meer informatie. Alvast dank.
Hoe kan ik mijn bestelling in de webshop betalen?


U kunt uw bestelling eenvoudig en veilig betalen met: -diverse kredietkaarten zoals VISA, Mastercard en American Express (via de checkout optie "Credit/Debit Cards") -een eigen overschrijving middels Bancontact/Maestro (via de checkout optie "Manual Payment"). Teneinde u een vlot betalingsproces te bieden werken wij samen met Stripe, een wereldleider in electronische betaaldiensten.
Kan ik ook per overschrijving of in cash betalen?


Ja, dit is mogelijk. - Betaling per BANCONTACT / MAESTRO : 1) U plaatst uw bestelling gewoon via de webshop. 2) Bij de "checkout" kiest u voor de optie "Manual Payment". 3) U voert zelf uw overschrijving uit met volgende gegevens: Begunstigde: Stra-T-Go bvba Bankrekening nummer: IBAN BE49 0688 9324 8371 - BIC GKCCBEBB Bedrag: overeenstemmend uw bestelling, inclusief btw en verzending Mededeling: Uw Naam en Voornaam Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben verwerken wij uw order. - Betaling in CASH : 1) U contacteert ons per email (info@ykido.com) of telefoon (0477 381 347). 2) Uw bestelling wordt genoteerd. U betaalt in cash bij levering.

Productinformatie

Dien ik het regelbare weerstandssysteem toe te voegen aan mijn bestelling?


In het algemeen kunnen we aanbevelen om het regelbare weerstandssyteem toe te voegen aan uw bestelling. Het is afhankelijk van hoe u de YKIDO Bike wenst te gebruiken. Wanneer u voornamelijk soepele beweging wil oefenen (vb. in sommige gevallen ouderen) dan is dit systeem niet echt noodzakelijk. Wanneer u echter naast flexibiliteit ook met beperkte kracht wenst te oefenen en een trapweerstand wil ervaren, dan is dit syteem zeker een meerwaarde en biedt het extra gebruikerscomfort.
Heeft YKIDO Bike onderhoud nodig?


YKIDO Bike is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en heeft geen specifiek technisch onderhoud nodig. U kunt de bike proper maken met een eenvoudige droge of lichtjes bevochtigde doek. Vermijd agressieve en schurende reinigingsproducten daar ze het geanodiseerde aluminium zouden kunnen beschadigen. Aangezien YKIDO Bike is uitgerust met professionele fietsonderdelen is het van belang om het toestel in de juiste richting links (L) / rechts (R) te gebruiken, zoals aangeduid op de cranks. Mocht u op termijn enige herstelling of wisselstuk nodig hebben gelieve dan met ons contact op te nemen.
Ontvang ik een productgarantie?


Ja. Al onze producten worden geleverd met de wettelijke productgarantie van 2 jaar die in België van kracht is, en op voorwaarde dat het product steeds correct gebruikt en niet bewust beschadigd werd. Voor meer details gelieve onze algemene voorwaarden te raadplegen.
Welke kleuren zijn verkrijgbaar?


YKIDO Bikes zijn vervaardigd met geanodiseerde aluminium elementen van hoge kwaliteit. Er zijn drie standaardkleuren verkrijgbaar: "Sportief Blauw": Klasse, modern en opvallend. "Tijdloos Zilver": Technisch, briljante look. "Exclusief Brons": Stijlvol, past perfect in interieur decoratie. Andere kleuren of kleurenconfiguraties zijn verkrijgbaar op aanvraag. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie betreft mogelijkheden, minimale hoeveelheden, leveringstermijn en prijs.

Gebruikersinformatie

Welk YKIDO Bike model is het beste voor mij?


MINI (H25cm), MEDI (H30cm) and MAXI (H35cm) zijn de drie beschikbare YKIDO Bike modellen. Hoewel ze alle voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden geven we u enkele eenvoudige tips die helpen om de juiste keuze te maken.

MINI is compact, heeft de kleinste draaicirkel (15cm), en is aanbevolen voor volwassenen met kantoor-/bureauwerk; kleinere kinderen op school; senioren in zorgcentra; bezoekers in wachtruimten en inkomhallen bij bedrijven.

MEDI is universeel, heeft een gemiddelde draaicirkel (20cm), en is aanbevolen voor algemeen gebruik thuis; kinderen op school, senioren en zorgcentra; bezoekers in wachtruimten en inkomhallen bij bedrijven. Het is de meest polyvalente YKIDO Bike en biedt optimaal comfort voor vele mensen. Opmerking: dit model is niet geschikt voor gebruik onder een bureeltafel.

MAXI is sportief, heeft de grootste draaicirkel (25cm), en is aanbevolen voor algemeen gebruik thuis of in zorgcentra; wanneer belangrijke rotatie amplitude gewenst is, bijvoorbeeld voor grotere mensen of bij specifieke oefeningen. Opmerking: dit model is niet geschikt voor gebruik onder een bureeltafel.
Kan ik YKIDO gebruiken met een stoel en met een zetel?


Ja dat kan. Het hangt eenvoudigweg af van hoe u verkiest om neer te zitten en welke eventuele andere activiteit (vb een boek lezen, tv kijken, muziek beluisteren, met een computer werken) u heeft wanneer u de YKIDO Bike gebruikt. Een stoel biedt een goede ondersteuning en vertikale positie van de rug wat resulteert in een comfortabele fietservaring. Een zetel geeft de rug en benen een schuine positie t.o.v. het grondoppervlak wat resulteert in een relaxerende fietservaring.
Is YKIDO Bike bruikbaar voor elke leeftijd?


YKIDO Bike is eenvoudig te gebruiken en toegankelijk voor jong en oud voor zover de fysieke conditie van de gebruiker toelaat om de bedoelde fietsbeweging te maken. Kinderen, volwassenen en senioren kunnen waar en wanneer dan ook oefenen. Alleen en in groep. Amusement verzekerd.
Kun je de YKIDO Bike makkelijk transporteren?


Jazeker. Alle YKIDO Bikes zijn uitgerust met een flexibel, solide en eenvoudig te gebruiken handgreep aan de bovenzijde van het toestel. De bike is compact, weegt om en bij de 4,5 kg (afhankelijk van het model en accessoires) en biedt een perfect evenwicht tussen stabiliteit en verplaatsbaarheid.
Kan YKIDO Bike gebruikt worden terwijl ik met een computer werk?


Ja, de kleinste YKIDO Bike, de MINI, kan gebruikt worden aan een bureautafel. Om een goede en comfortabele fiets- en werkpositie te vinden is het aanbevolen om de horizontale afstand tussen bike en stoel te variëren en de vertikale positie van de bureaustoel lichtjes aan te passen indien nodig. In het geval van regelmatig gebruik bevelen we aan om het regelbare weerstandssysteem toe te voegen aan de bestelling daar het extra comfort biedt terwijl u werkt.
Werkt YKIDO Bike met mijn vloerbedekking?


YKIDO Bike werd ontworpen om goede stabiliteit en antislip-eigenschappen te bieden op diverse types vloerbedekking. Het werkt goed met vloertegels, laminaat, tapijt, parket en andere. Het is zinvol om af en toe de rubber onderdelen onderaan het toestel te reiningen om eenvoudig het stof te verwijderen en zodoende de antislip op de vloer opnieuw te optimaliseren.

Consumenten

Hoe kan ik thuis het meeste voordeel halen uit mijn YKIDO Bike?


Vele mensen hebben weinig of geen beweging gedurende de dag. Ze zouden graag meer sport doen, maar tijdsgebrek is vaak een spelbreker. YKIDO Bike is een innovatieve oplossing om op een eenvoudige en aangename manier te bewegen, wanneer en waar u dat ook wilt, op elke leeftijd. Mensen appreciëren vooral het gebruik van YKIDO Bike thuis in volgende omstandigheden: - Terwijl men in de zetel zit en naar TV kijkt. - Bij het lezen van een boek of het beluisteren van muziek. - Genieten van binnen fietsen, wat ook de weersomstandigheden buiten zijn. - Ontspannen in de tuin, op het terras of balkon. YKIDO Bike is compact, functioneel en stijlvol. Het beste kleine fietsapparaatje dat bovendien perfect past in uw interieur. Het is erg leuk om te gebruiken, te tonen, te delen met anderen en plezier te beleven.
Kan ik YKIDO Bike proberen voor de aankoop?


Om praktische redenen is het erg moeilijk om op grote schaal individuele demos te doen. Wij organiseren wel op regelmatige basis regionale demos waar consumenten en hun vrienden en familie welkom zijn om onze verschillende YKIDO Bike modellen te proberen. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie.
Kan ik samen met familie en vrienden bestellen en een korting krijgen?


Ja dat kan. Vanaf 5 stuks per bestelling kunt u een groepskorting krijgen. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie.
Ik wens YKIDO Bike cadeau te doen aan een vriend of familie. Welke maat bestel ik best?


In vele gevallen zal YKIDO Bike MEDI een goede keuze zijn aangezien het de meest polyvalente uitvoering is. Vele mensen verkiezen dit model om tegelijkertijd TV te kijken, een boek te lezen, muziek te beluisteren of gewoon te ontspannen binnen of in de tuin. Bovendien is dit model goed geschikt voor gebruik met een stoel en met een zetel. Wanneer er verwacht wordt dat de bike vooral zal gebruikt worden aan een bureeltafel, of indien het een oudere persoon betreft met verminderde fysieke conditie of mobiliteit, dan raden we YKIDO Bike MINI aan. Is de toekomstige gebruiker relatief groot, sportief, of wordt er een grotere rotatie amplitude gewenst voor een bepaalde oefening, dan raden we de YKIDO Bike MAXI aan.

Bedrijven

Hoe kunnen bedrijven en hun werknemers het meest voordeel halen uit de YKIDO Bikes?


Vele mensen, vooral zij die op kantoor werken, hebben weinig of geen fysieke activiteit gedurende de dag. YKIDO Bikes is een innovatieve oplossing om het welzijn van werknemers te verbeteren, hen te laten bewegen, zich goed te voelen en de werkomgeving te appreciëren. Mensen stellen vooral volgend gebruik van YKIDO in het bedrijf op prijs: - Terwijl ze werken, op kantoor, aan een bureau, met een computer. - Tijdens pauzes, in de cafetaria, coffee corner, na de lunch of tussen meetings. - Aan de receptie hall of wachtruimte voor de bezoekers, in gemeenschappelijk zones. Maak de inspanningen die uw bedrijf levert op het vlak van welzijn ook zichtbaar en tastbaar voor al uw stakeholders. Rust uw receptie uit met YKIDO Bikes, maak een prima indruk op uw bezoekers en transformeer "wachten" in "genieten".
Is er een mogelijkheid om YKIDO te proberen voor aankoop?


Ja dat kan. Contacteer ons en maak een afspraak bij ons of bij u op kantoor. Bovendien kunnen wij ook een 1 uur durende groepstraining organiseren met verschillende YKIDO Bike modellen en kleuren. Voor daaropvolgende bestellingen van 10 bikes of meer wordt de sessie gratis aangeboden.
Kan onze eigen bedrijfs- of merknaam toegevoegd worden aan de YKIDO Bike?


Ja, het is mogelijk om uw eigen bedrijfs- of merknaam toe te voegen aan de YKIDO Bike. De minimum bestelhoeveelheid is 10 stuks. Neem contact met ons voor meer details, leveringstermijn en prijs.
Wat is de Team Building Kit waarover sprake in uw webshop?


Bedrijven zijn vaak op zoek naar originele team events. YKIDO Innovations organiseert best-in-class team buildings. Tijdens een 2,5 uur durende sessie begeleidt, animeert en ondersteunt onze ingenieur uw team bij het succesvol assembleren van hun YKIDO Bikes. Na afloop van het team event zijn de bikes klaar voor gebruik bij u op kantoor. Minimum bestelhoeveelheid per event is 10 stuks. Wellicht de meest motiverende team building beschikbaar op de markt.
Zijn er speciale "Team" prijzen voor YKIDO Bike?


Jazeker. Wij kunnen uw bedrijf een korting aanbieden vanaf 5 stuks per bestelling. Gelieve met ons contact te nemen voor meer informatie.

© Copyright 2018 Stra-T-Go.

All Rights Reserved.

Contact

Customer Service:

T +32 (0)477 381 347

E  info@ykido.com

Mon-Fri  : 9:00 - 18:00

Saturday: 9:00 - 12:00